Vi er Lægecenter Værløse

Vores historie

Vores skønne praksis er beliggende i helt nye lokaler i Bymidten i Værløse, lige ved stationen, hvor vi flyttede ind i november 2020. Vi er en kompagniskabspraksis, som åbnede 1. juni 2019 helt fra bunden og siden opkøbte to solopraksis Vi har plads til 4.800-5.000 patienter. Vi råder over 300 m2, hvor der er 7 konsultationsrum, der alle er udstyret med helt nyt inventar, ligesom vores laboratorium og udstyr er helt nyt og moderne.

Vi har et par rigtig gode faste lægevikarer 3-4 dage om ugen, 3 super dygtige sygeplejersker og en skøn sekretær. Vi har løbende uddannelseslæger i klinikken.

Mød teamet

Charlotte Lysén Føhns

SpecialLæge

Jeg er bredt uddannet indenfor adskillige specialer indenfor både medicin og kirurgi. Desuden har jeg haft en specialansættelse som almen mediciner på en kirurgisk afdeling.

Jeg har gennem mange år interesseret mig for idrætsmedicin og bijobbet som sportlæge for et elite ishockeyhold i flere sæsoner. Jeg har ligeledes været løbslæge hos Sparta Medical Team 

Født i 1980   |   Læge siden 2007

Stine Rasmussen

SpecialLæge

Jeg er bredt uddannet indenfor adskillige specialer og har erfaring fra ansættelse i flere forskellige lægehuse. (Læs mere om mig).

Desuden har jeg arbejdet som læge i Norge. Tidligere har jeg været frivillig telefonrådgiver på ”Livslinien” og arbejdet på et hospital i Zambia.


Født 1984   |   Læge siden 2010

Simon Frost

SpecialLæge

Jeg er speciallæge i almen medicin og trækker derfor på erfaringer fra en bred vifte af specialer. Tilgangen til mine patienter beror på en fælles dialog og individuelt tilpassede løsninger, der sikrer den bedst mulige behandling for den enkelte patient.   

Fritiden bruges som småbørnsfar. 

Født i 1990  |  Læge siden 2017

.

Line Lübbert

LÆGE

Jeg er uddannet læge fra KU i 2018. Jeg har en bred erfaring inden for akutmedicin samt andre medicinske specialer. Jeg har tidligere arbejdet på Slagelse Sygehus, Gentofte sygehus og flere forskellige lægeklinikker. På Gentofte Hospital har jeg fordybet mig i ældresygdomme og har en færdiggjort introduktionsstilling i dette. 

Læge siden 2023

Stine Vedel Andersen

Sygeplejerske

Jeg har kirurgisk erfaring, jeg har arbejdet meget med komplikationer i den tidlige graviditet herunder smerter og blødning i graviditeten, ammeproblematikker såsom brystbetændelse og ammeteknikker. Ligeledes har jeg erfaring indenfor det urogynækologiske område.

I juni 2019 blev jeg færdig med en Master i Klinisk sygepleje på Århus universitet. Jeg bijobber som løbssygeplejerske hos Sparta Medical Crew  og som sygeplejerske til Roskilde festival. 

Født 1983   |   Sygeplejerske siden 2009

Stine Lund Sørensen

Sygeplejerske

Fra 2004-2006 har jeg arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling på Herlev Hospital, hvor jeg oveni fik en uddannelse som sårsygeplejerske. 
 
Jeg har arbejdet med mandlige urologiske problemstillinger gennem 10 år som f.eks: Vandladningsproblemer hos manden, forstørret prostata og prostata kræft, urinvejsinfektion, nyresten, testikel problematikker mv. 
 
Jeg fungerer som diabetes sygeplejerske i team med læge Stine Rasmussen.

Født 1975   |   Sygeplejerske siden 2004

Nina Thymann

Sygeplejerske

Mange års erfaring med skader fra ortopædkirurgien og skadestuearbejde.

Jeg har været en del af holdet i Lægecenter Værløse siden december 2020, hvor jeg er i klinikken mandag – torsdag.

Jeg har en Diplomuddannelse i akutsygepleje fra 2014. 
Jeg har i mange år været med som sygeplejerske på Roskilde festival, siden 2015 som en del af styregruppen for Med Crew. 

Født 1969   |  Sygeplejerske siden 1993

Maria Riis-Petersen

Sekretær

Jeg arbejdet en del år med kundeservice. Siden 2020 har jeg været ansat som tilkalde vikar i almen praksis, og i fast stilling siden 2022

Jeg brænder for at arbejde med patienter, service og koordinering. Min fritid bruges bla. med min mand og vores tre børn.


Født 1984   |  Sygeplejerske siden 2011

Sus Gruber

Sekretær

Mange års erfaring som tandklinikassistent. De senere år videreudviklet mig inden for kundeservice samt administrative opgaver, bla. på øjenklinik.

Sekretær 4 gange ugentligt  |  Ansat i klinikken siden September 2023.

Beate

Uddannelseslæge

Beate er vores introlæge, hun skal være i klinikken til og med juli 2024

Lise

Uddannelseslæge

Er i klinikken til og med 31/7-24.

Nana Brøndel

Uddannelseslæge

Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet. Jeg har netop afsluttet første del af min kliniske basisuddannelse på Herlev Hospital Ortopædkirurgisk afdeling, hvor jeg primært har arbejdet i skadestuen.

De næste 6 mdr. skal jeg færdiggøre min kliniske basisuddannelse hos Lægecenter Værløse. Under studiet har jeg arbejdet i hjemmeplejen, som lægevikar på et covid-afsnit samt i en almen praksis. 

Min fritid bruger jeg på sport, familie og venner også nyder jeg at være ude i naturen.  

Født 1994   |  Uddannelseslæge siden 2021 | Er i LCV til 1/8-22

Nina Thymann

Sygeplejerske

Mange års erfaring med skader fra ortopædkirurgien og skadestuearbejde.

Jeg har været en del af holdet i Lægecenter Værløse siden december 2020, hvor jeg er i klinikken mandag – torsdag.

Født 1969   |  Sygeplejerske siden 1993

Se klinikken

Er du ny patient eller ønsker du at blive det?

Velkommen hos Lægecenter Værløse.

Vi har åbent for tilgang, og hvis du ønsker at tilmelde dig klinikken, kan du gøre det på Borger.dk eller kontakte Borgerservice.

For at blive oprettet i vores system, bedes du kontakte klinikken telefonisk ml. kl. 08.30-12.

Hvis du får fast medicin, bedes du bestille tid hos sygeplejersken til årskontrol i din fødselsmåned.

Login vejledning ved bestilling af tider, e-konsultation og receptfornyelse:

Tryk på “Login på E-Konsultation”

Tryk på ”Log ind” under Log ind med NemID.

Der skal ikke oprettes ”ny bruger”.