Vi er Lægecenter Værløse

Vores historie

Vores skønne praksis er beliggende i helt nye lokaler i Bymidten i Værløse, lige ved stationen, hvor vi flyttede ind i november 2020. Vi er en kompagniskabspraksis, som åbnede 1. juni 2019 helt fra bunden og siden opkøbte to solopraksis Vi har plads til 4.800-5.000 patienter. Vi råder over 300 m2, hvor der er 7 konsultationsrum, der alle er udstyret med helt nyt inventar, ligesom vores laboratorium og udstyr er helt nyt og moderne.

Vi er to ejere af klinikken og har herudover et par rigtig gode faste lægevikarer 3-4 dage om ugen, 3 super dygtige sygeplejersker og en skøn sekretær. Vi har løbende uddannelseslæger i klinikken.

Mød teamet

Charlotte Lysén Føhns

Læge

Jeg er bredt uddannet indenfor adskillige specialer indenfor både medicin og kirurgi. Desuden har jeg haft en specialansættelse som almen mediciner på en kirurgisk afdeling.

Jeg har gennem mange år interesseret mig for idrætsmedicin og bijobbet som sportlæge for et elite ishockeyhold i flere sæsonner og er aktuelt løbslæge for Sparta Medical Team ifm marathon o.lign.

Født i 1980   |   Læge siden 2007

Christina Lerche

Læge

Jeg er bredt uddannet indenfor adskillige specialer . Jeg har endvidere arbejdet på børneafdelingen og flere år i psykiatrien.

Herudover er jeg løbslæge for Sparta Medical Team samt læge ved forskellige festivaler, bl.a. Roskilde Festival. Jeg er nogle gange årligt med som læge og danseinstruktør for patienter med Parkinson sygdom i Spanien og har tidligere arbejdet i Grønland og Norge.

Født 1976   |   Læge siden 2008

Lars Kruse

Læge

Jeg har siden 1985 haft praksis i Rødekro ved Aabenraa, i begyndelsen alene men fra 1989 med kvindelig kollega og fra 2009 i lægehus med yderligere to yngre kolleger.

Jeg valgte i sommeren 2018 at sælge min praksisandel og flyttede af familiære årsager til Sjælland, hvor jeg siden har arbejdet på deltid i forskellige vikariater – senest har jeg været i Grønland.

Født 1952   |   Læge siden 1978

Stine Rasmussen

Læge

Jeg er bredt uddannet indenfor adskillige specialer og har erfaring fra ansættelse i flere forskellige lægehuse. (Læs mere om mig).

Desuden har jeg arbejdet som læge i Norge. Tidligere har jeg været frivillig telefonrådgiver på ”Livslinien” og arbejdet på et hospital i Zambia.


Født 1984   |   Læge siden 2010

Line

LÆGE

Jeg er uddannet læge fra KU i 2018. Jeg har en bred erfaring inden for akutmedicin samt andre medicinske specialer. Jeg har tidligere arbejdet på Slagelse Sygehus, Gentofte sygehus og flere forskellige lægeklinikker. På Gentofte Hospital har jeg fordybet mig i ældresygdomme og har en færdiggjort introduktionsstilling i dette. 

Læge siden 2023

Stine Lund Sørensen

Sygeplejerske

Fra 2004-2006 har jeg arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling på Herlev Hospital, hvor jeg oveni fik en uddannelse som sårsygeplejerske. 

Tidligere har jeg været i en almen praksis i Holbæk i 5 år, hvor jeg har fået en bred viden indenfor almen medicin og de patienter der kommer i praksis. Min fritid bruges på sport, familie og venner.

Født 1975   |   Sygeplejerske siden 2004

Maria Riis-Petersen

Sygeplejerske

Jeg arbejdet en del år med kundeservice. Siden 2020 har jeg været ansat som tilkalde vikar i almen praksis, og i fast stilling siden 2022

Jeg brænder for at arbejde med patienter, service og koordinering. Min fritid bruges bla. med min mand og vores tre børn

Født 1984   |  Sygeplejerske siden 2011

Nina Thymann

Sygeplejerske

Mange års erfaring med skader fra ortopædkirurgien og skadestuearbejde.

Jeg har været en del af holdet i Lægecenter Værløse siden december 2020, hvor jeg er i klinikken mandag – torsdag.

Født 1969   |  Sygeplejerske siden 1993

Stine Vedel Andersen

Sygeplejerske

Jeg har kirurgisk erfaring, jeg har arbejdet meget med komplikationer i den tidlige graviditet herunder smerter og blødning i graviditeten, ammeproblematikker såsom brystbetændelse og ammeteknikker. Ligeledes har jeg erfaring indenfor det urogynækologiske område.

I juni 2019 blev jeg færdig med en Master i Klinisk sygepleje på Århus universitet. Jeg bijobber som løbssygeplejerske hos Sparta Medical Crew.

Født 1983   |   Sygeplejerske siden 2009

Pernille

Uddannelseslæge

.
.
.
.

.
.

Er i klinikken indtil 31/12-23

Maja

Uddannelseslæge

Er i klinikken indtil 01/02-23

Sus

Sekretær

Sekretær 4 gange ugentligt.

Nana Brøndel

Uddannelseslæge

Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet. Jeg har netop afsluttet første del af min kliniske basisuddannelse på Herlev Hospital Ortopædkirurgisk afdeling, hvor jeg primært har arbejdet i skadestuen.

De næste 6 mdr. skal jeg færdiggøre min kliniske basisuddannelse hos Lægecenter Værløse. Under studiet har jeg arbejdet i hjemmeplejen, som lægevikar på et covid-afsnit samt i en almen praksis. 

Min fritid bruger jeg på sport, familie og venner også nyder jeg at være ude i naturen.  

Født 1994   |  Uddannelseslæge siden 2021 | Er i LCV til 1/8-22

Nina Thymann

Sygeplejerske

Mange års erfaring med skader fra ortopædkirurgien og skadestuearbejde.

Jeg har været en del af holdet i Lægecenter Værløse siden december 2020, hvor jeg er i klinikken mandag – torsdag.

Født 1969   |  Sygeplejerske siden 1993

Se klinikken

Er du ny patient eller ønsker du at blive det?

Velkommen hos Lægecenter Værløse.

Vi har åbent for tilgang, og hvis du ønsker at tilmelde dig klinikken, kan du gøre det på Borger.dk eller kontakte Borgerservice.

For at blive oprettet i vores system, bedes du kontakte klinikken telefonisk ml. kl. 08.30-12.

Hvis du får fast medicin, bedes du bestille tid hos sygeplejersken til årskontrol i din fødselsmåned.

Login vejledning ved bestilling af tider, e-konsultation og receptfornyelse:

Tryk på “Login på E-Konsultation”

Tryk på ”Log ind” under Log ind med NemID.

Der skal ikke oprettes ”ny bruger”.